Slide1
Slide1
Slide1

Leaders Hill CONNECT Projesi

Link
Global gelişim projemiz. Dünyanın her köşesinde uzmanlara ulaşın.
Çocuk Yetiştirme Konusunda Özel Hazırlanmış Kitapçıklarımız
Önemli konuları kısa sürede izleyerek öğrenin
Yüzyüze konuşalım. Sorunlarınızı dinleyelim, çözümleri aktaralım.
Hizmet Alanlarımız
Ebeveynler için
Ana okulundan, yüksek lisansa kadar olan yolda çocuğumuza vermemiz gereken beceriler neler? Yaratıcı olsun, azimli olsun, iletişim gücü iyi olsun derken ne oluyor da tüm bu önemli noktaları unutup matematik notu, TEOG puanı, not ortalaması gibi rakamların içinde kalıyoruz? En iyi okullarda eğitim almak çocuklarımız için eskilerde olduğu gibi en iyi kariyerleri sağlayamıyor. En gözde şirketlerde yüksek mevkilerde olmak mutluluğu oluşturmuyor. Çocuklarımızı mutlu ve başarılı yetiştirmek istiyoruz.

Leaders Hill olarak yurtdışında karakter ve çocuk/anne/baba eğitimleri konusunda hizmet veren üniversite ve kuruluşların çalışmalarını ülkemizdeki anne/baba/çocuklara aktarmaktayız.

Çocuklar İçin
Leaders Hill çocuklarımızın hem akademik hem de sosyal hayatta daha başarılı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak için oluşturulmuş beceriler bütününü doğru aktivite, oyun ve davranışlarla aktarılması konusunda çalışma yapan  bir  merkezidir. Tüm program başta Harvard Universitesi, Yale Universitesi, Stanford Universitesi, University of Toronto gibi farklı ülkelerden toplam 73  üniversite, Parenting Center, Family Center  araştırmaları ve uygulamaları baz alınarak hazırlanmıştır.
Kurumlar İçin
Pek çok çalışan anne/baba, zaman darlığı içerisinde çocuklarına yeterince ilgi veremediğini hissetmektedir. Ev ortamında yaşadıkları kaoslar (ödev yapmama, servise gecikme vb) iş verimliliğini azaltmaktadır.  Aslında zaman doğru ve bilinçli kullanıldığında yine mutlu, sağlıklı çocuklar yetişir. Özel hayatta bu denge iyi oturtulursa kurumlarda çalışan verimliliği büyük oranda artmaktadır. Leaders Hill ekibi seminer ve çalıştay programlarıyla kurumların ve çalışan anne babaların yanındadır.

LEADERS HILL WORLDWIDE

Leaders Hill becerilerine sahip çocuklar, kendi islerini kendi yapabilen, sorumluluk alabilen, zamanını iyi kullanabilen, ders çalışırken kendini motive edebilen, problemlerini kendi çözebilen, azimli, uzlaşma becerileri gelişmiş, yeri geldiğinde lider, yeri geldiğinde takipçi olabilen, uyumlu, inisiyatif alabilen, iletişimi, farkındalığı ve özgüveni yüksek bireyler olacaklardır.
Copyright © 2017 Leaders Hill | Her Hakkı Saklıdır
Designed by Mavipiksel